Eladó ház – így épül blog

Az ősszel teljesen elkészült a Weöres Sándor utcában épülő 20 lakásos társasházunk. Az ugyanitt épülő 15 lakásos épületünk pedig a szerkezetkész szintnél tart. Azaz a második ütemben is már a belső munkálatok zajlanak. Íme, egy-két fotó az aktuális állapotokról. (12. 03.)


Hamarosan elkészülnek a második ütem lakásai is.

Már itt is a belső munkálatok zajlanak.


 

Ezúttal két fotót is mutatunk az “Így épül” blogunkban. Hiszen Szombathelyen, a Weöres Sándor utcában két ütemben is zajlanak a munkálatok. Az első képen látható, hogy a 20 lakásos projektben már a belső munkálatokat végezzük. Míg a másodikban, a 15 lakásosban hamarosan a helyükön lesznek az ablakok. (07. 13.)


Részletek, tervek itt


Az előző helyzetjelentésünk óta rengeteget haladtunk az építkezéssel a Weöres Sándor utcában. A 20 lakásos társasházban már bent is dolgozunk, a mellette épülő 15 lakásosnál pedig az első szintet falazzuk.

Ez utóbbiban még van eladó lakásunk. A 20 lakásosban viszont minden otthon elkelt. Tervek, részletek itt.


Épp, hogy befejeztük az Ernuszt Kelemen utcában a 38 lakásos társasházunkat, már neki is láttunk az új, 20 lakásos épületünk kivitelezésének. Ez utóbbi a Weöres Sándor utcában, szintén Oladon készül. (12.15.)

új építésű lakás Szombathely 01

Népszerű városrész az Aranypatak lakópark. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy már a munkálatok megkezdésekor tíznél is több lakásra érkezett előregisztráció.

Önt is érdekli, hogy milyen lakások készülnek? Nézze meg itt a terveket!


Elkészült az oladi 38 lakásos társasházunk. Az épület, így a benne lévő lakások is megkapták a használatbavételi engedélyt. Vagyis a tulajdonosok már költözhetnek. (12.13)

uj_lakas_Szombathely

Alig másfél év alatt jutottunk el idáig. Ilyen lett kívülről az épület.


A legutóbbi, júliusi bejegyzésünk óta sok minden történt az oladi lakásoknál. Gyakorlatilag befejeztük az építkezést. Már a parkosítás is tejesen kész, így hamarosan használatba is vehetik a lakók az otthonukat. Íme, egy fotó a novemberi állapotokról. (11.02.)

uj_epitesu_lakas_Szombathely

Ebben a társasházban egyébként már csak pár eladó lakás maradt, de az új projektünket pár száz méterrel arrébb kezdjük, ahol ennél több közül választhat. Összesen 20 új építésű lakás készül itt. A részletekért klikk ide!


Újabb fázisához érkezett a kivitelezés. A belső burkolás, a villanyszerelés és a festés is zajlik már egyes lakásoknál. Íme, erről egy fotó. (06. 31.)

DSC_0564

Ha még több képre lenne kíváncsi a július végi állapotokról, ide kattintson!


Több lakásban már a burkolás zajlik, folyamatos a vakolás, és a nyílászárók egy része is bekerült a helyére. (04. 27.). Még több fotó itt.

új építésű lakás Szombathely O01

A lakások 70 százaléka már elkelt. Nézze meg itt, milyen otthonokat építünk!


A legutóbbi fotós posztunk óta rengeteget haladtunk az oladi építkezésen. Felkerült az épületre a tető, már a belső vakolást végezzük. (02.20.)

1

A lakások 60 százaléka már elkelt. Nézze meg itt, milyen otthonokat építünk!


Az Oladon épülő 38 lakásos társasházunkban a lakások csaknem fele már elkelt. (10.26.)01

A munkálatokat szerencsére az időjárás sem nehezíti, így a tervezett ütem szerint tudunk haladni. Ez azt jelenti, hogy a lakások átadása jövő év második felében megtörténhet.


Épülnek a kis alapterületű, tetőteres házaink is. (05.30.)

Új építésű ház Szombathely 1

Kis alapterületű, új építésű házak Szombathelyen


Elkészültek az 57 négyzetméteres új építésű házak (12.20.)

Kis alapterületű, új építésű házak Szombathelyen

Új építésű házak a Reismann János utcában


A kis alapterületű házak hamarosan elkészülnek – nekiláttunk a 81 négyzetméteresek építésének (10.01.)

Felgyorsultak a munkálatok Szombathelyen, a Reismann János utcában. Hamarosan befejezzük a hármas, 56 négyzetméteres házak aktuális ütemének munkálatait. Ezzel párhuzamosan pedig nekiláttunk a kettes, 81 négyzetméteres házak építésének is. A falak már állnak, a munka folyamatos.

Épülő, eladó családi ház Szombathelyen a Reismann János utcában

Épülő közepes méretű családi ház Szombathelyen

De nem csak itt dolgozunk. Épülnek lakások a Juhász Gyula utcában, és a Felsőőr utcában is készül egy társasház. Továbbá Oladon is tervezzük egy nagyobb projekt elindítását. Ennek részletei itt.


A szigeteléssel lassan végzünk, a tető is nemsokára kész – Jelenleg a belső vakolás zajlik (08.08.)

Jelenleg a belső vakolásnál tartunk, a külső szigetelés szinte teljesen kész. A tetőre pedig hamarosan felrakjuk a cserepeket. A munka a nyár folyamán felgyorsult, így várhatóan egy-két hónapon belül teljesen elkészülnek a családi házak, és indulhat a következő ütem. De nem csak a Reismann János utcában folyik a munka Szombathelyen. Új lakások épülnek a Juhász Gyula utcában – ezek mind elkeltek. Dolgozunk a Felsőőr utcában, itt egy öt lakásos, míg Oladon egy 36 lakásos társasház épül. Utóbbi részletei itt tekinthetők meg. A kis alapterületű házak fotóit pedig itt mutatjuk:

elado haz Szombathely

Már a belső vakolásnál tartunk, a kis alapterületű házak külső szigetelése is szinte teljesen kész


Lakásépítés Szombathelyen – felgyorsult a munka a Reismann János utcában (07.10.)

Igencsak felgyorsultak a lakásépítési munkák Szombathelyen, a Reismann János utcában. Itt újabb három, kis alapterületű otthon épül. A falak már állnak, és a tetőszerkezet is hamarosan készül. Így a lakások optimális esetben pár hónapon belül költözhető állapotba kerülnek. A házépítések mellett több lakásépítési projekt is fut Szombathelyen. Oladon és a Felsőőr utcában dolgozunk jelenleg.

lakásépítés Szombathelyen

Hamar elkészülnek az új lakások


Hamarosan elkészül a legújabb kis alapterületű családi ház is (03.29.)

Már javában zajlanak a belső munkálatok a harmadik (összességében a hatodik) kis alapterületű családi házban. A külső is lassan elnyeri a végső formáját. Jelenleg a ház színezését és a tároló részek építését végezzük. Mint a képen is látható, a tereprendezés még hátra van. Nemsokára ezzel folytatjuk a munkát, aztán jöhet a házépítések folytatása.

elado kis haz Szombathely

Már javában zajlanak a belső munkálatok


Lassan mindhárom újépítésű ház elkészül Szombathelyen, a Reismann János utcában (02.14.)

Kérdés esetén keressen minket! Az elérhetőségeinket itt tekintheti meg.

eladó újépítésű ház Szombathely

Lassan mindhárom újépítésű ház elkészül


A belső kivitelezés van soron (01.09)

A kis alapterületű házak belső kivitelezési munkálatainál tartunk. A tervek szerint hamarosan még több 56 négyzetméteres otthon épül ugyanitt, Szombathelyen, a Reismann utcában. A 2015-ös tervekről nemrég számoltunk be itt.

elado haz Szombathely belso

A belső kivitelezési munkáknál tartunk


A kis alapterületű házak belső munkálatainál tartunk (11.29)

A külső munkálatok nagy részével végeztünk. Szombathelyen, a Reismann utcában épülő házainkra a szigetelés is felkerült, a vakolással is végeztünk és a nyílászárók is a helyükön vannak. Nekiláttunk a belső munkálatoknak, így az új tulajdonosok hamarosan birtokba is vehetik az új házukat. A belső munkálatokkal párhuzamosan a külső tereprendezés is zajlik. Jelenleg a villanyszerelési, a belső vakolási és festési munkák zajlanak.

elado haz Szombathely 1

Már a belső munkálatoknál tartunk


Ön is szeretne hasonló házat? Ne maradjon le! Igényeit jelezze, és amennyiben Önnek megfelelő lakás, ház építésébe, értékesítésébe kezdünk, az elsők között értesítjük.

elado haz Szombathely 2

A nyílászárók is a helyükön


A cserepek már a tetőn vannak (10.13.)

A cserepek már a tetőn vannak, jelenleg a belső vakolást végezzük.

elado haz Szombathely - oktober

A tető is kész


Készül a tető (08.31.)

Amennyire az időjárás engedi építjük a hármas házakat a Reismann utcában. A falak állnak, hamarosan tető kerül mindhárom épületre.

Elado haz Szombathely Reismann utca (teto)

Már az ácsok dolgoznak a kis alapterületű házakon.


Már a “hármas” házak is jól állnak (07.12.)

A “hármas” házak falai is állnak már. Közülük még egy vár gazdára. Érdeklődni a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinket tud.

Eladó ház Szombathely

Már állnak a falak – gyorsan épülnek a kis alapterületű házak is


Gyorsan halad az új házak építése Szombathelyen, a Reismann utcában (07.10.)

Újépítésű ház Szombathely

Hamarosan elkészülnek a közepes méretű újépítésű házak Szombathelyen a Reismann utcában.


Már nekiláttunk az új, kis alapterületű otthonoknak is (06.17)

Kis alapterületű eladó ház Szombathely

Kicsivel kevesebb mint 60 négyzetméter alapterületű házakat építünk.


Pár hét és elkészülnek a közepes méretű házak a Reismann utcában Szombathelyen (06.17.)

Eladó családi ház Szombathely

Heteken belül elkészülnek a “kettes” házak.


Gyorsan halad az új házak építése Szombathelyen, a Reismann utcában (04.22.)

A két épülő házból az egyiken a nyílászárók is a helyükön vannak. A hátsó épületben már a belső burkolás zajlik. Hamarosan a festés is következhet. A garázs épülete is nagyjából elkészült és a ház külső színét is kiválasztották a leendő tulajdonosok. Így kívülről hamarosan elnyeri végleges formáját a leendő otthon. Az új ház egy-két hónapon belül lakhatóvá válik.

Hamarosan újabb, hasonló házakat építünk Szombathelyen! Érdeklődjön a részletekről és a lehetőségekről itt!

eladó-ház szombathely

A nyílászárók már a helyükön és a garázs is hamarosan kész


Hamarosan felgyorsulnak a belső munkálatok (03.27.)

Az új házak külső “díszítésekor” készítettünk pár felvételt. A házak leendő tulajdonosai már kiválasztották a vakolat színét. Nemsokára kívülről teljes külső szépségükben lesznek láthatóak az új otthonok. A fűtési rendszer kiépítési is tart már, a padlófűtés csöveit elhelyezték a kollégák. A napokban már a belső munkálatok is felgyorsulnak. Nemsokára kezdődik a burkolás és a nyílászárók behelyezése is. Íme, néhány új fotó az épülő házról.

ReismannUjHaz

Már folynak a belső munkálatok is


Lassan színt kaphatnak az új házak (03. 08.)

A szigetelési munkák már befejeződtek Szombathelyen, a Reismann utcában. Az épülő új házak falainak a vakolása is a végéhez közelít. Lassan színt kaphatnak a házak és a nyílászárókat is behelyezhetik. Az időjárás a napokban kedvezett az építőipari munkáknak, így a várt ütemnél gyorsabban épülnek az új házak. Íme, néhány felvétel:

uj epitesu hazak Szombathely 01

Kezdődhet az új házak vakolása


Az esős időjárás ellenére jól haladunk a házépítéssel (02. 25)

Az utóbbi napok esős időjárása sem hátráltatta a munkát. Jól haladtak a házépítések Szombathelyen, a Reismann utcában is. Itt jelenleg két, egyenként 81 négyzetméteres családi ház építése folyik, nemrég felkerültek a cserepek a tetőre, ezután nem sokkal pedig a villanyszerelési munkálatok nagy része is befejeződött. Nekiláttunk a házak szigetelésének. A munkálatok gyorsan haladnak.
A leendő tulajdonosok rendszeresen egyeztetnek a kollégáinkkal. Számos kérdésben az övüké a döntés. Megvitatva a lehetőségeket választjuk ki közösen, egyebek mellett a szigetelés vastagságát. Természetesen minden kérdéses esetben a leendő tulajdonosok bevonásával születik döntés. A házakat közösen építjük. Íme, néhány felvétel.


Hamarosan újabb házépítési projekt indul ugyanitt – érdeklődjön a részletekről kollégáinknál.

szigeteles

Szigetelési munkálatok Szombathelyen, a Reismann utcában


A kisebb alapterületű családi házak elkészültek, a 81 négyzetméteresek építése is jól halad (02. 18)

Szombathely egyik nyugodt lakóövezetében épülnek legújabb házaink. A kis alapterületű otthonok már elkészültek, ebből mindhárom lakóra is talált. Most nagyobb, 81 négyzetméteresek készülnek ugyanitt. Hasonlóan nagy az érdeklődés ezekre az otthonokra is. A munkálatok jól haladnak, az év közepéig el is készül mindkét ház. Már szigetlejük a házakat.

8

Balra a kisebb, jobbra a nagyobb alapterületű házaink

Mivel az érdeklődés nagy, ezért újabb, a kisebb alapterületű házakhoz hasonló otthonok építését kezdjük hamarosan. A részletekről tájékozódjon kollégáinknál!