Eladó ház Szombathely – kis alapterületű házakat és belvároshoz közeli újépítésű lakásokat is készítünk

Épül eladó ház Szombathely zöld övezetében, és új lakások kivitelezése is tervben van. Az elmúlt évben nagy érdeklődés mutatkozott a kis alapterületű családi házak iránt, és a belvároshoz közeli újépítésű lakások is keresettek voltak. Ezért ilyen otthonok építése 2015-ben is várható.

 

Jelenleg eladó ház Szombathely zöldövezetében, kertvárosi részen a Reismann János utcában épül. Ugyanitt tervezzük kis és közepes alapterületű házak kivitelezését is. A kis méretű otthonok 57 négyzetméteresek, rendelkeznek terasszal és hangulatos kertrésszel is. Az családi ház belső tere igény szerint változtatható. A tervek itt tekinthetők meg.

 

Szombathely ugyanezen részén közepes méretű családi házak kivitelezése is elkezdődik. Ezeknek az alapterülete 81 négyzetméter. A kert mérete itt már jóval nagyobb, és az alapterületből adódóan nagyobb családoknak is kitűnően alkalmasak ezek az építmények.

 

elado haz Szombathely 1

Eladó ház Szombathely kertvárosi részén

 

Eladó lakás Szombathely belvárosához közel épül. Jelenleg a Juhász Gyula utcában zajlanak építési munkálatok. Itt már csak pár szabad lakásunk maradt, viszont a kivitelezési munkálatok itt nem fejeződnek be. Tervben van ugyanis, hogy ugyancsak a belvároshoz közel új társasházat építünk. Ennek részleteiről hamarosan tájékoztatunk.

 

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb lakásokról, házakról, szeretne értesülni a tervekről, adja meg az igényeit itt, és mi aktuális információk esetén értesítjük.