Eladó lakás Szombathelyen – most érdemes venni

Egyre többen keresgélnek eladó lakások között Szombathelyen is. Feltehetően sokakhoz eljutott már az információ, hogy jelenleg rendkívül alacsony áron lehet lakáshoz jutni.

A lakásárak csökkenése négy éve tart, több szakértő véli úgy, hogy elérte a mélypontot az ingatlanok ára. Így aki vásárolna például új lakást Szombathelyen, érdemes most megtennie, hiszen olcsón juthat hozzá. Miért új lakást említünk? Mert jelenleg szinte bárki számára elérhetőek ezek az otthonok is, szemben a pár évvel ezelőtti trenddel, amikor nagy különbségek voltak a használt és az új eladó lakások között.
A másik érv amellett, hogy most érdemes laskát venni: a bankok többsége elindította a támogatott hiteleket és újra bevezették a szocpolt is. Ez nagyban megkönnyíti az első lakást vásárlók helyzetét.
Az új lakások terén a választék alacsony. Szombathelyen és környékén is kevés lakás épült. Főként olyan eladó új otthonokkal találkozhatunk a piacon, amelyek a vevő igényeire szabottak – például alacsony a fenntartási költségük.
Eladó szombathelyi lakások itt.