Ismerje meg a Bereczki Építőipari és Kereskedelmi Kft.-t!

Cégünk több mint tizenöt éve (1997-től) működik sikeresen az építőipar, valamint lakások és házak értékesítése területén Vas megyében. A vállalkozás valamennyi építőipari munka elvégzésében segítséget nyújt. Az egyes építési munkafázisoktól kezdve a lakásépítésen át a nagy alapterületű épületek generálkivitelezéséig minden építőipari munkában számíthat ránk. Jelenleg 34 építőipari szakember végzi a ránk bízott feladatokat.

Az évtizedek alatt megszerzett tapasztalatokról Vas megyében számos épület tesz tanúbizonyságot. A lakásépítésben, a generálkivitelezésben végzett eddigi munkáink itt tekinthetők meg.

Felkészült építőipari szakembereinknek köszönhetően magas minőségben, elérhető áron valósítjuk meg megbízóink elképzeléseit. Dolgozóink között van kőműves, asztalos, gipszkartonozó, gépész szakember is, emellett az évek során megszerzett, az építőipar területén kiépített kapcsolatrendszerünknek köszönhetően magas szakmai tudással rendelkező alvállalkozókkal dolgozunk együtt a lakásépítésben, a generálkivitelezésben és az építőipar számos más munkafázisában egyaránt.

A Bereczki Kft. saját gépparkkal rendelkezik, így az építés során garantált a minőség és a pontosság.
Az építőipari munkák, az építendő lakások, a megbízóink által megálmodott épületek előkészítő munkálatait irodai munkatársaink segítik. Az anyagbeszerzéstől a kapcsolattartásig gondoskodnak arról, hogy minden egyes építőipari megbízásunk, projektünk során a lehető legjobb munkát végezzük.

Vas megyében számos közbeszerzési pályázaton vettünk részt sikerrel. Így a generálkivitelezési munkálatokon túl új létesítmények kivitelezésével, építőmesteri, szakipari, felújítási, kert- és útépítési, valamint belsőépítési munkákkal is rendszeresen bízzák meg a szombathelyi székhelyű Bereczki Kft.-t.

Az építés mellett Vas megyében, Szombathelyen eladó újépítésű lakásokat is értékesítünk. Ezek saját kivitelezésűek, így a leendő vevő már a tervezésnél figyelemmel kísérheti a lakás létrejöttét. Ez lehetővé teszi azt, hogy a tulajdonos saját igényei szerint épüljön a lakás.

Nézzen körbe nálunk, építőipari megoldásokban keresse a Bereczki Kft.-t!

Bereczki László
ügyvezető