MINDEN HÁZ ELKELT – Eladó újépítésű családi ház Szombathelyen

Eladó újépítésű családi ház Szombathelyen a Reismann utcában. Az épület méretéből adódóan könnyedén fenntartható, az alapterülete 57 négyzetméter, bővíthető, a tetőtér beépíthető.

 

Az újépítésű családi házban a csaknem húsz négyzetméteres nappali-étkező mellett két szoba található, így a családosoknak kiváló otthon lehet. Az épület tetőtere beépíthető, ezért bővülő család esetén sem jelent problémát a helyigény. Fiataloknak és idősödőknek is kitűnő választás, a terasz alkalmas közös baráti, családi összejövetelek szervezésére, a kert pedig lehetőséget kínál az aktív időtöltésre.

Eladó újépítésű családi ház Szombathelyen

A családi házhoz tartozik egy több mint 12 négyzetméteres terasz és egy kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas zöld terület, kert is.

Eladó újépítésű családi ház Szombathelyen

Ez az eladó újépítésű családi ház Szombathelyen a Reismann János utcában található. Közel a belvároshoz, de elég távol ahhoz, hogy zöldövezetben, kellemes környezetben élhessenek a lakói.

A családi házban található még egy 19,28 négyzetméteres nappali-étkező, egy 10,04 és egy 8,38 négyzetméteres szoba, egy konyha (4,32 m2), fürdő (5,25 m2) és egy wc (2,81 m2), előtér (2,78 m2), közlekedő (2,73 m2) valamint egy kamra (1,51 m2).

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne, keresse munkatársainkat:

– Szombathely, Mátyás kir. u. 18.

– 06-30-227-41-55, 06-30-994-10-82

tegye fel a kérdését online

A látványterveket nézze meg itt.

 

Ezeket a szombathelyi új építésű lakásokat nézte már?

Új lakás Szombathelyen – Oladon építünk 36 lakásos társasházat