Híreink

Még mindig jó üzlet az új lakás kiadása – Mutatjuk, mekkora hozam várható

Az új építésű lakás most is jó befektetés. Igaz, a használt otthonokhoz képest ezeknél valamivel kisebb a hozam, de cserébe sokkal kiszámíthatóbb a jövedelem. Számszerűsítve mit jelent ez? 

Jobban megéri a használt helyett új lakást venni – az árak már közel azonosak

Elérkeztünk oda, hogy a használt lakások ára ma már megközelíti az új lakásokét. Vagyis annak, aki eddig 6-8 éves ingatlan megvégelét tervezte, talán érdemes elgondolkodnia azon, hogy inkább új otthont vegyen.

Fotók a Toronyban épülő házainkról

Nem csak lakásokat, hanem családi házakat is folyamatosan építünk. Nem olyan régen Toronyban, Szombathelytől pár kilométerre adtunk át kertes otthonokat. Amikről a külső színezést követően fényképeket is készítettünk.

Újabb társasházat építünk Szombathelyen – Itt az utolsó lehetőség, hogy 5 százalékos áfával vásároljon új lakást

Szombathely újabb pontján építünk társasházat. Igaz, a jelenlegi projektek helyszínétől nem távolodunk el nagyon. Oladon, a Kassák Lajos utcában készülnek hamarosan a legújabb Bereczki-lakások. Az építkezés nemsokára indul, az otthonok már leköthető. Így ezekre az ingatlanokra még érvényesíthető az 5 százalékos áfa. Mutatjuk a terveket és látványrajzokat. 

Építkezne? Mutatjuk, hogyan csinálják a leleményes magyarok

Elemi vágy él bennünk, emberekben, hogy legyen egy saját kis zúgunk a nagyvilágban. A magyarok többsége is ugyanerre törekszik, ami egy nemrég készített reprezentatív felmérésből is világosan kiderül. Eszerint minden tizedik magyar tervezi, hogy építkezésbe fog a közeljövőben.

Megéri felújítani a lakást az értékesítés előtt 

Az, aki új lakást venne, előbb valószínűleg értékesítené a régi otthonát. Arra viszont kevesen gondolnak, hogy az eladás előtt kicsit felújítsák az ingatlant. Mondván: minek költenénk rá, ha amúgy is eladjuk.