Új építésű lakások Szombathelyen

Oladon az Ernuszt Kelemen utcában egy 38 lakásos társasházat építettünk. Most az Aranypatak lakóparkban kezdtünk egy 20 és egy 15 lakásos projektbe. És a Középhegyi úton is építkezünk. Nézze meg, milyen otthonok készülnek!

Érdeklődjön most!

Fszt./1 lakás - 63,19 négyzetméter


Részletek

Fszt./2 lakás - 66,47 négyzetméter


Részletek

Fszt./3 lakás - 69,14 négyzetméter


Részletek

I./1 lakás - 63,19 négyzetméter


Részletek

I./2 lakás - 66,37 négyzetméter


Részletek

I./3 lakás - 69,13 négyzetméter


Részletek

I./4 lakás - 46,77 négyzetméter


Részletek

I./5 lakás - 47,93 négyzetméter


Részletek

I./6 lakás - 40,37 négyzetméter


Részletek

II./1 lakás - 50,59 négyzetméter


Részletek

II./2 lakás - 52,70 négyzetméter


Részletek

II./3 lakás - 55,32 négyzetméter


Részletek

II./4 lakás - 37,21 négyzetméter


Részletek

II./5 lakás - 39,00 négyzetméter


Részletek

II./6 lakás - 26,89 négyzetméter


Részletek

Kérdése merült fel valamelyik lakásunkkal kapcsolatban? Írjon nekünk!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését valamelyik lakásunk, esetleg az árakra, még több részletre lenne kíváncsi, regisztráljon az alábbi űrlapon. Mi rövid időn belül válaszolni fogunk Önnek. De telefonon is hívhat minket. Az elérhetőségeink: 06-30-227-41-55, 06-30-994-10-82.

Ne maradjon le! Érdeklődjön most!

/A üzenetküldés nem jár semmilyen kötelezettséggel./

Kivitelező: a Bereczki Kft.

Cégünk több mint tizenöt éve (1997-től) működik sikeresen az építőipar, valamint lakások és házak értékesítése területén Vas megyében. Az évtizedek alatt megszerzett tapasztalatokról Vas megyében számos épület tesz tanúbizonyságot. Felkészült építőipari szakembereinknek köszönhetően magas minőségben, elérhető áron valósítjuk meg megbízóink elképzeléseit.

Dolgozóink között van kőműves, asztalos, gipszkartonozó, gépész szakember is, emellett az évek során megszerzett, az építőipar területén kiépített kapcsolatrendszerünknek köszönhetően magas szakmai tudással rendelkező alvállalkozókkal dolgozunk együtt a lakásépítésben, a generálkivitelezésben és az építőipar számos más munkafázisában egyaránt.

Az utóbbi években több családi ház és kisebb társasház kivitelezése után döntöttünk úgy, hogy ismét egy nagyobb projektbe fogunk. Ezúttal Oladon az Enuszt Kelemen utcában építünk 38 új építésű lakást.

A terveket nézze meg itt a weboldalunkon, kérdés esetén pedig keresse kollégáinkat!
A telefonszámaink: 06-30-227-41-55, 06-30-994-10-82

Az Oladon épülő új lakásokról - a Weöres Sándor utcában is építkezünk

Szombathelyen, az oladi városrészen egy újabb társasház kivitelezésébe fogtunk. Az Aranypatak lakóparkban húsz, jellemzően közepes és kis méretű lakást építünk. Az értékesítésük már megkezdődött, és az építkezés is folyamatos.

De miért Olad és miért az Aranypatak lakópark a következő helyszín?

Mert itt remek kis környezet alakult ki az elmúlt években. A város ezen részén lakók ugyanis egy meglehetősen igényes helyen, mondhatni zöldövezetben élhetnek úgy, hogy közben elérhető távolságra van a belváros. A környezet teljesen családbarát. Óvoda, iskola, posta és bevásárlási lehetőség is van a közelben. A belváros innen kerékpárral és busszal is könnyedén megközelíthető, ahogy például Szombathely zöld szíve, a csónakázó tó környéke is. De sokak számára az osztrák határ közelsége is komoly előnyt jelent.

Ha Ön is szívesen költözne ide, nézze meg, mi milyen lakásokat építünk. Ha pedig kérdése lenne, írjon nekünk!

Tovább