Lakásfelújítás Szombathelyen – ennyi megy el átlagban az otthon fenntartására

Lakásfenntartásra az összkiadás 27 százalékát költik a magyar háztartások. Ebben a háztartási energia is szerepel. Tavaly a 2011-es adatokhoz képest 0,7 százalékkal emelkedett a lakásfenntartásra fordított átlagos összeg.
A Központi Statisztikai Hivatal összesítéséből kiderül, hogy egyre kevesebb jut más szükségletek kielégítésre. Hogyan lehet ezen változtatni?
Lakáskorszerűsítéssel csökkenthető a rezsi. Energetikai beruházásokkal minimálisra szorítható le az energiára elköltött havi összeg. Egy megfelelő minőségben kivitelezett szigetelés hamar megtérülhet.

 
Egyre fontosabbá válik, hogy korszerűsítsük az otthonainkat. Ugyanis a lakásfenntartásra fordított összeg évről évre emelkedik.
Ha például megújuló energiát hasznosít valaki, napkollektort és napelemet szereltet a házára, máris minimálisra csökkenti a fenntartási költségeket.

 
Az építőipari kivitelezés során fontos, hogy szakértő végezze a munkát. Egy jól megtervezett, felépített ház, egy felújított, korszerűsített otthon hozzájárulhat ahhoz, hogy több maradjon szórakozásra, kikapcsolódásra a családi kasszában.

 

Lakásépítésben, épület korszerűsítésében segít a Vas megyei, szombathelyi székhelyű Bereczki Építőipari Kft. Vegye fel velünk a kapcsolatot!