Két társasházunk is épül Oladon

Érdeklődjön most!

Két társasházunk is épül a közeljövőben Szombathelyen

Mindkettő Oladon. Az egyik 17, a másik 24 lakásos lesz. Az előbbi az Eötvös József és a Torony utca által közrezárt, az Illés Akadémia felőli területen épül. Az utóbbi pedig a Kassák Lajos utcában. Mindkét projekt lakásai akár 5 százalékos áfával is megvásárolhatók. Ehhez azonban igyekeznie kell. Részben azért, mert gyorsan fogy a kínálat, másrészt pedig jövőre újra 27 százalék lesz a lakások értékesítése után számítandó adó. Vagyis 2020-tól jelentős drágulás várható. Ha tehát tervben van a lakásvásárlás, itt az idő. Böngéssze át a kínálatot, keressen minket!

Üzenhet nekünk a lenti kapcsolati űrlapon keresztül, vagy az adott lakás aloldalán található üzenetküldő segítségével is. De telefonon is kereshet minket. Az elérhetőségeink: 06/30/227-4155, 06/30/994-1082.

 

Bővebben

J.4 - 82,35 négyzetméter


Részletek

I.4 - 64,63 négyzetméter


Részletek

H.4 - 77,71 négyzetméter


Részletek

G.3 - 68,14 négyzetméter


Részletek

F.3 - 68,92 négyzetméter


Részletek

E.3 - 44,66 négyzetméter


Részletek

D.3 - 70,74 négyzetméter


Részletek

C.3 - 50.10 négyzetméter


Részletek

B.3 - 63,83 négyzetméter


Részletek

A.3 - 67,63 négyzetméter


Részletek

Kérdése merült fel valamelyik lakásunkkal kapcsolatban? Írjon nekünk!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését valamelyik lakásunk, esetleg az árakra, még több részletre lenne kíváncsi, regisztráljon az alábbi űrlapon. Mi rövid időn belül válaszolni fogunk Önnek. De telefonon is hívhat minket. Az elérhetőségeink: 06-30-227-41-55, 06-30-994-10-82.

Ne maradjon le! Érdeklődjön most!

/A üzenetküldés nem jár semmilyen kötelezettséggel./

Készültség

Nézze meg itt, hogy százalékos arányban hol tart az Oladon zajló kivitelezés!

Kivitelező: a Bereczki Kft.

Cégünk több mint tizenöt éve (1997-től) működik sikeresen az építőipar, valamint lakások és házak értékesítése területén Vas megyében. Az évtizedek alatt megszerzett tapasztalatokról Vas megyében számos épület tesz tanúbizonyságot. Felkészült építőipari szakembereinknek köszönhetően magas minőségben, elérhető áron valósítjuk meg megbízóink elképzeléseit.

Dolgozóink között van kőműves, asztalos, gipszkartonozó, gépész szakember is, emellett az évek során megszerzett, az építőipar területén kiépített kapcsolatrendszerünknek köszönhetően magas szakmai tudással rendelkező alvállalkozókkal dolgozunk együtt a lakásépítésben, a generálkivitelezésben és az építőipar számos más munkafázisában egyaránt.

Az utóbbi években több családi ház és kisebb társasház kivitelezése után döntöttünk úgy, hogy ismét egy nagyobb projektbe fogunk. Ezúttal Oladon az Enuszt Kelemen utcában építünk 38 új építésű lakást.

A terveket nézze meg itt a weboldalunkon, kérdés esetén pedig keresse kollégáinkat!
A telefonszámaink: 06-30-227-41-55, 06-30-994-10-82

Ismét Oladon építkezünk - Várhatóan még az idén elkészül 17 új építésű lakásunk

Szombathelyen, az oladi városrészen egy újabb társasházi projekt kivitelezésébe fogtunk. Ezúttal egy, az Eötvös József és a Torony utca által közrezárt, az Illés Akadémia felőli területen építkezünk. A tervek már elkészültek. A kivitelezés 2019. első felében indul. A lakások már foglalhatók.

De miért Olad és miért az Aranypatak lakópark környéke?

Mert itt az elmúlt években remek, pihenésre alkalmas, igényes környezet alakult ki. Úgy, hogy közben megmaradt a kertvárosi, zöldövezeti hangulat is. Ráadásul a belváros is elérhető távolságra van. A környezet teljesen családbarát. Óvoda, iskola, posta és bevásárlási lehetőség is adott közelben. Szombathely központja innen kerékpárral és busszal is könnyedén megközelíthető, ahogy a város zöld szíve, a Csónakázó tó környéke is. De sokak számára az osztrák határ közelsége is komoly előnyt jelent. A határátkelőig csak pár percet kell autózni.

Ha Ön is szívesen költözne ide, nézze meg, mi milyen lakásokat építünk. Ha pedig kérdése lenne, írjon nekünk!

Tovább