H.4

Előtér 6,72 négyzetméter
Fürdő 4,90 négyzetméter
Wc 1,34 négyzetméter
Nappali 24,39 négyzetméter
Étkező 10,21 négyzetméter
Konyha 5,55 négyzetméter
Kamra 1,80 négyzetméter
Szoba 10,64 négyzetméter
Szoba 12,16 négyzetméter
Érdeklődjön most!

Kérdése merült fel valamelyik lakásunkkal kapcsolatban? Írjon nekünk!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését valamelyik lakásunk, esetleg az árakra, még több részletre lenne kíváncsi, regisztráljon az alábbi űrlapon. Mi rövid időn belül válaszolni fogunk Önnek. De telefonon is hívhat minket. Az elérhetőségeink: 06-30-227-41-55, 06-30-994-10-82.

Ne maradjon le! Érdeklődjön most!

/A üzenetküldés nem jár semmilyen kötelezettséggel./Készültség

Nézze meg itt, hogy százalékos arányban hol tart az Oladon zajló kivitelezés!

Kivitelező: a Bereczki Kft.

Cégünk több mint tizenöt éve (1997-től) működik sikeresen az építőipar, valamint lakások és házak értékesítése területén Vas megyében. Az évtizedek alatt megszerzett tapasztalatokról Vas megyében számos épület tesz tanúbizonyságot. Felkészült építőipari szakembereinknek köszönhetően magas minőségben, elérhető áron valósítjuk meg megbízóink elképzeléseit.

Dolgozóink között van kőműves, asztalos, gipszkartonozó, gépész szakember is, emellett az évek során megszerzett, az építőipar területén kiépített kapcsolatrendszerünknek köszönhetően magas szakmai tudással rendelkező alvállalkozókkal dolgozunk együtt a lakásépítésben, a generálkivitelezésben és az építőipar számos más munkafázisában egyaránt.

Az utóbbi években több családi ház és kisebb társasház kivitelezése után döntöttünk úgy, hogy ismét egy nagyobb projektbe fogunk. Ezúttal Oladon az Enuszt Kelemen utcában építünk 38 új építésű lakást.

A terveket nézze meg itt a weboldalunkon, kérdés esetén pedig keresse kollégáinkat!
A telefonszámaink: 06-30-227-41-55, 06-30-994-10-82

Ismét Oladon építkezünk - Várhatóan még az idén elkészül 17 új építésű lakásunk

Szombathelyen, az oladi városrészen egy újabb társasházi projekt kivitelezésébe fogtunk. Ezúttal egy, az Eötvös József és a Torony utca által közrezárt, az Illés Akadémia felőli területen építkezünk. A tervek már elkészültek. A kivitelezés 2019. első felében indul. A lakások már foglalhatók.

De miért Olad és miért az Aranypatak lakópark környéke?

Mert itt az elmúlt években remek, pihenésre alkalmas, igényes környezet alakult ki. Úgy, hogy közben megmaradt a kertvárosi, zöldövezeti hangulat is. Ráadásul a belváros is elérhető távolságra van. A környezet teljesen családbarát. Óvoda, iskola, posta és bevásárlási lehetőség is adott közelben. Szombathely központja innen kerékpárral és busszal is könnyedén megközelíthető, ahogy a város zöld szíve, a Csónakázó tó környéke is. De sokak számára az osztrák határ közelsége is komoly előnyt jelent. A határátkelőig csak pár percet kell autózni.

Ha Ön is szívesen költözne ide, nézze meg, mi milyen lakásokat építünk. Ha pedig kérdése lenne, írjon nekünk!

Tovább