Miért célszerű tervezőasztalról új lakást vásárolni?

Öt érvet is mutatunk. Illetve egy szombathelyi lehetőséget is ajánlunk a lakásvásárlás előtt állóknak.

Az első érv: a tervezés stádiumában lévő lakások jóval olcsóbbak, mint azok, amik már részben vagy teljesen felépültek.

A második indok, amiért érdemes lecsapni a kivitelezés első stádiumában lévő új lakásokra: ezek az ingatlanok a saját igényeinkhez igazíthatók. Ha szerencsénk van, még a szobák méretein is módosíthatunk a falak átmozgatásával.

Fontos szempont lehet az is, hogy az építkezés kezdeti hónapjaiban még jóval nagyobb a kínálat. Választhatunk tájolás, emeletek és alapterület szerint is.

A negyedik érv, hogy ha előbb foglaljuk le a lakást, sokkal több időnk lesz az ügyintézésre. Sokkal megfontoltabban választhatunk csempét vagy konyhabútort. Akár még akciókat is elcsíphetünk. Ezzel pedig tovább mérsékelhetjük a végső árat.

Az ötödik. Az, aki az építkezés elejétől részt vesz a projektben, láthatja az egyes munkafázisokat és felügyelheti is azokat. Ez egyfajta kontroll lehet. Ha pedig valamin módosítana, azt tudja jelezni a kivitelező felé.  

Végül pedig jöjjön az ígért szombathelyi tipp. Mi hamarosan Oladon építünk egy 17 lakásos társasházat. A kivitelezés itt még csak ezután indul, vagyis akár a tervezőasztalról történő vásárlásra is van itt még lehetősége.

Mutatjuk a kínálatunkat!