Vajon mennyibe kerül átlagosan egy új építésű lakás Szombathelyen?

Az Otthon Centrum legújabb összegzéséből ez is kiderül. Ahogy az is, hogy mennyi társasházi projekt fut jelenleg Szombathelyen.

Persze a kutatás nem csak Szombathelyre vonatkozott, az összes megyeszékhely új építésű lakásokra vonatkozó adatait közölték. Így tudtuk meg azt is, hogy más városokhoz képest a szombathelyi lakásvásárlók sokkal jobb helyzetben vannak. Hiszen nálunk még viszonylag olcsón lehet új építésű lakást venni. A 420-430 ezer forintos átlagos négyzetméterárral a tizenkettedikek vagyunk a sorban. Ráadásul az olcsóbb lakásokhoz viszonylag magas kínálat is társul. Szombathelyen közel 20 projekt kivitelezése zajlik, zajlott az első negyedévben. Az persze már más kérdés, hogy ezekben a társasházakban mennyi még az eladó lakás.

Egy biztos, nálunk még talál szabad lakást. A legújabb projektünk ugyanis most indul. Ennek az első ütemében 17 otthont építünk.

Kíváncsi rá, hogy milyen lakások készülnek itt? Ide kattintva megnézheti a részleteket, és bővebb tájékoztatást is kérhet az ön számára szimpatikus lakásról.